מצרכים:

בצק עלים טורקי

חצי ק"ג בשר צלעות טרי טחון (עם שומן)

2 בצלים סגולים

2 פלפלים מתוקים

צרור כוסברה

30 מ"ל שמן

20 גרם מלח

30 גרם פלפל שחור טחון

30 גרם כמון

100 גרם ממרח פלפלים

30 גרם פפריקה מתוקה

 

אופן ההכנה:  

  1. לקצוץ את הבצלים, הפלפלים והכוסברה.
  2. לחמם שמן במחבת ולהוסיף את הבצל, הפלפלים ואת הבשר הטחון. משחימים עם כל התבלינים ואז מניחים בצד להתקרר.
  3. מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית. אופים כ-25 דקות בחום של 180 מעלות.
  4. לאחר הוצאת הבצק מהתנור, מורחים שכבה של  ממרח פלפלים ומעל מוזגים את הבשר והתערובת  וגם את הכוסברה הקצוצה. מכניסים לתנור לעוד 15 דקות.

 

בתיאבון!

 

המתכון באדיבות שף יוסי חנוכה, קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST