מצרכים

160 גרם קמח חיטה

180 גרם קמח שיבולת שועל

340 מ''ל חלב צמחי

65 גרם מרגרינה מומסת

50 גרם סירופ אגבה

7 גרם שמרים לאפייה

3 גרם מלח

2 גרם אבקת וניל

 

תוספת לוופל

יוגורט טבעוני בטעם טבעי או יוגורט בטעמים

מרמלדת פירות העונה

חמאת בוטנים

פירות העונה, למשל: תותים, דובדבנים ואוכמניות

 

הוראות הכנה

1. חממו את החלב הצמחי וערבבו אותו יחד עם הפירות הקרים, הניחו בצד למשך כ-10 דקות.

2. הכניסו את המרכיבים היבשים לקערה והוסיפו את המרכיבים הנוזליים לחלב עם השמרים.

3. ערבבו היטב את המרכיבים היבשים עם הנוזליים.

4. הניחו בצד למשך כשעה, עד שהבצק יכפיל את גודלו.

5. חממו ושמנו את דפוס האפיפית. בעזרת כף, צקו חלקים קטנים מהבצק, על מנת ליצור וופלים קטנים.

6. בוטנים וכל מטבל אחר לבחירתכם. תוכלו להכין ופלים עם שיפודי פירות.   

 

המתכון מוגש באדיבות מותג המזון Teka

למתכונים נוספים בדף הפייסבוק של החברה: לחצו כאן