מצרכים:

2 פלפלים (אדומים, כתומים, ירוקים, צהובים)

כרוב לבן

2 גזרים

סלרי

קופסת שימורים תירס

2 בצלים סגולים

50 מ"ל שמן

9 כפות סוכר

100 מ"ל צ'ילי מתוק

50 מ"ל רוטב סויה

50 מ"ל רוטב טריאקי

250 גרם בשר סינטה טרי חתוך לרצועות

אופן ההכנה:

1. חותכים את הפלפלים לרצועות, קוצצים את הכרוב, קולפים את הגזרים וחותכים לגפרורים.

2. את הסלרי חותכים לעיגולים, בצלים – קוצצים  דק, מסננים את התירס וחותכים את הבשר לרצועות.

3. מחממים שמן במחבת, מניחים את רצועות הבשר על מחבת רותח על מנת 'לסגור את הבשר' ומוציאים מהמחבת.

4. מכניסים את הבצל והגזר ומביאים לריכוך. לאחר מכן מכניסים את כל הירקות ומביאים לריכוך. כשהירקות רכים מוסיפים את הבשר והרטבים. מקפיצים עד לצמצום כל הנוזלים.

בתיאבון!

מוגש באדיבות שף יוסי חנוכה -  קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST