מצרכים

100 גרם חמאה

100 גרם סוכר

200 גרם קמח מלא

5 גרם שמרים

2 גרם מלח ים

2 גרם וניל

5 גרם קורנפלור מומסים עם 75 מ"ל מים

לקישוט:

100 גרם שוקולד

מלח גס

 

אופן ההכנה:

1. ערבבו את החמאה עם הסוכר במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו את שאר המרכיבים היבשים לאט לאט ובסוף את הקורנפלור עם המים.

2. אחרי ערבוב טוב שימו את התערובת בשקית זילוף והתחילו לזלף את התערובת בצורת עוגיות מעל נייר אפייה.

3. אפו בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות עד שהקצוות משחימים. הוציאו מהתנור לקירור. המיסו שוקולד בסיר אדים לקישוט העוגיות וטבלו את העוגיות עד למחציתן.

4. סדרו את העוגיות על נייר האפייה ופזרו מלח גס מעליהן.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka.

למתכונים נוספים: דף הפייסבוק של Teka