פאולין שובל, בוגרת מאסטר שף, לא עוצרת במטבח התל אביבי וממשיכה בכל הכח עד בית שמש שם תפתח בית קפה בוטיק משולב עם קונדיטוריה בקניון החדש בכניסה לעיר, "שער העיר", הנבנה על ידי חברת צמח המרמן כחלק מפרויקט משולב הכולל 340 יחידות דיור וכ- 11 אלף מ"ר למסחר.


 

הקונדיטוריה החדשה של שובל משתרעת על שטח של כ- 100 מ"ר ועוד כ- 300 מ"ר למקומות ישיבה.

המקום יעוצב כקופסת זכוכית וישמש גם כחנות קונספט למכירת מוצרי פטיסרי מיוחדים.

וזהו לא הרומן היחיד היא מנהלת עם העיר בית שמש. שובל מונתה כשף במסעדת "המקום של תום" הממוקמת בבית שמש שם תשמש כשפית 3 ימים בשבוע ותהיה אחראית על התפריט.