מצרכים:

2 אבוקדו בשלים

מיכל יוגורט 500 גרם

חצי לימון

4 כפות סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.
  2. מוסיפים לתערובת ארבע כפות סוכר וטוחנים את הכול.
  3. יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.
  4. מגישים צונן וקר ונהנים!

מוגש באדיבות: חברת 'חקלאי גרנות', המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג 'אבוקדו גרנות'.