רכיבים:

תבנית קוטר 20

85 גרם חלמון  

70 גרם סוכר

5 גרם וניל

315 גרם גבינת שמנת 30%

315 גרם גבינה לבנה 9%

113 גרם שמנת חמוצה

28 גרם קורנפלור

21 גרם אינסטנט פודינג

82 גרם חלבון

100 גרם סוכר (מנה נוספת)

 

אופן ההכנה:

1. משטחים בתחתית התבנית שטרוייזל ומורחים חמאה על הדפנות.

2. בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, חלמונים ואת מנת הסוכר הראשונה.

3. בקערת מיקסר מקציפים חלבון עם מנת הסוכר השנייה לקצף רך ויציב.

4. מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול.

5. אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות ולאחר מכן מורידים את המעלות ל-140 וממשיכים לאפות למשך 40 דקות.

 

באדיבות: טאטי בייקרי, שף קונדיטורית עפרי גרינהוט