מצרכים

2 ביצים

עלי תרד צעירים

גבינת פטה

רוטב עגבניות

 

אופן ההכנה:

1. לאחר שטיפה וברירת העלים, אדו במחבת עם מים חמים וכפית מלח, וכסו אותה.

2. הוסיפו את רוטב העגבניות אל תוך עלי התרד (מומלץ לשים את התערובת בצלחת שתכנס אל התנור). שימו לב שאתם משאירים מרווח במרכז הצלחת.

3. הוסיפו את החלבונים במרכז הצלחת ופוררו את גבינת הפטה. 

4. אפו את התערובת למשך 10 דקות בתנור (ב-180 מעלות).

5. הוסיפו את החלמונים והמשיכו לאפות את התערובת הסופית למשך 5 דקות נוספות.

המתכון מוגש באדיבות Teka