מצרכים (ל-2 מנות):

דג לברק שלם

2 כפות שמן זית

רבע כפית מלח ים

חצי לימון

לסלט:

 בצל

 4 עגבניות מגי

 1פלפל חריף

חצי כוס טחינה גולמית

אופן ההכנה:

  1. מתבלים את הדג במלח וצולים על הגריל או בתנור כחמש דקות מכל צד.
  2. פורסים את העגבניות, הבצל והפלפלים החריפים לקוביות וצולים אותם גם כן עד שמתרככים. חותכים לחתיכות קטנות ומועכים אותם מעט ומערבבים.
  3. מתבלים במלח גס, פלפל ומעט לימון ומוסיפים מעל את הטחינה הגולמית.

פסח כשר ושמח!