בשורה חדשה בתחום מוצרי המזון ללא-גלוטן: מותג 'עלמה' מבית 'גילרו', היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגות, משיק סדרת מוצרים חדשה ללא-גלוטן תחת המותג. הסדרה כוללת 6 מוצרים חדשים: ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם שוקולד, ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם לימון, גלילי ופל במילוי קרם בטעם שוקולד, גלילי ופל במילוי קרם בטעם אגוז, גביעי גלידה גלידריה וגביעי גלידה אמריקה. כל המוצרים ללא גלוטן, ללא שמן דקל, ללא רכיבים מהחי, ללא חומרים משמרים ועם סוכר חום. המוצרים ישווקו בחנויות הטבע ורשתות המזון בעיצוב ייחודי בגוון טבע ובכיתוב מיוחד ללא גלוטן.
סדרת המוצרים ללא גלוטן של 'עלמה' מיוצרת בטכנולוגיה ייחודית בלעדית ל'גילרו', הפועל תחת בקרת האיכות מהגבוהות בעולם ובעל אישור GMP לייצור מוצרים ללא גלוטן. המוצרים באיכות מעולה, טעימים, עשויים מחומרי גלם מעולים. 
אבי גלברד, מנכ"ל חברת 'גילרו': "החברה נענתה לביקושים רבים מצד הצרכנים שביקשו להשיג את מוצרי 'עלמה' גם ללא-גלוטן. אנו שמחים להביא לקהל הלקוחות מוצרים משובחים ללא-גלוטן, טעימים להפליא וללא פשרות". 
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. 
מחיר מומלץ לצרכן:
כ-6.90 שקלים לאריזת ופלים שוקולד/לימון (150 גרם); כ-6.90 שקלים לאריזת גלילי ופל שוקולד/אגוז (100 גרם); כ-7–12 שקלים לאריזות גביעי גלידריה ואמריקה (12–24 יחידות). 
ניתן להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.