משרד הבריאות מודיע על השמדת מוצרי בשר ודגים בבית קירור באזור תעשייה הרטוב.

 

היום (שני) נערכה ביקורת על ידי מפקחי משרד הבריאות מלשכת הבריאות המחוזית ירושלים בבית הקירור.

במהלך הביקורת נמצא ליקויים חמורים, יחידת קירור שלא פעלה ותנאי תברואה ירודים.

כמו-כן נמצאו מוצרי בשר ודגים קפואים שהופשרו ורובם פגי תוקף, בעלי שינויים אורגנולפטיים (טעם, מראה, ריח, מרקם) ושהוחזקו בתנאי תברואה ירודים.

הטיפול במוצרי הבשר, העופות, והדגים אחסונם ושיווקם ללא התנאים הנדרשים בחקיקה עלול להזיק לבריאות הציבור.

בהוראת הרופאה הווטרינרית המחוזית ובסיוע הרשות המקומית מטה יהודה הושמדו כ-250 ק"ג מוצרי בשר ודגים.

משרד הבריאות ומועצה אזורית מטה יהודה ימשיכו לנקוט בצעדי אכיפה כנגד עסק המזון.