מצרכים (ל-4 מנות)

1 ליטר מיץ רימונים סחוט טבעי

כוס מים פושרים

תפוח עץ מזן סמיט דלישס או יונתן

אגס

תפוז

אפרסמון

מקל קינמון

'סרט' קליפה מחצי לימון

 

אופן ההכנה:

  1. קולפים את האפרסמון והתפוז וחותכים לריבועים קטנים.
  2. את התפוח והאגס חותכים לריבועים יחד עם קליפתם.
  3. מעבירים את מיץ הרימונים לכלי גדול, מוסיפים את המים, מיץ מתפוז אחד, מקל קינמון וקליפת הלימון.
  4. מערבבים היטב ומוסיפים את הפירות. משהים לילה במקרר ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

המתכון, באדיבות 'פרימור', הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור 'הרשימות של אתי'.