רשימת המצרכים (6 מנות)
 

לסלט
רבע כרוב סגול
4 יחידות בצל ירוק
פלפל צ'ילי אדום
חצי כוס אגוזי קשיו קלויים
2 כוסות אורוגולה (רוקט) או עלי תרד בייבי
2 בטטות
מלח ופלפל
שליש כוס רוטב בסיס 

לתיבול
2 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל
כף חרדל
כף סילאן

הכנה (30 דקות)
1. פורסים את הבטטה לקוביות קטנות.
2. מזלפים עליהן שמן זית ומלח, פלפל ואופים בתנור על חום של 200 מעלות כ–15 דקות.
3. מחממים במחבת את הרוטב בסיס עד צמצום ומוסיפים את הבטטות, מערבבים דקה עד קרמול.
4. פורסים את הכרוב לרצועות ואת הבצל הירוק והצ'ילי לטבעות ומניחים בקערה עם הקשיו והעלים הירוקים. 
5. בצנצנת קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.  
6. מתבלים ומערבבים.
7. מוסיפים את קוביות הבטטה המקורמלות.