רשימת המצרכים (10 מנות)
לבצק

3 וחצי כוסות קמח תופח
2 חלמונים
1 כפית מלח
200 גרם מחמאה או מרגרינה רכה חתוכה לקוביות
2 כפות מים (מוסיפים רק במידה והבצק מרגיש יבש)
למלית
800 גרם כבדי עוף צלויים על אש גלויה וחתוכים לחתיכות קטנות
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
2 תפוחי אדמה מבושלים וחתוכים לקוביות
8 כפות שמן קנולה
כף מרק עוף   
כפית כמון
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כפית מלח
ביצה טרופה
100 גרם שומשום
ציוד נדרש: 
תבנית פאי נשלפת בקוטר 28 ס"מ

אופן ההכנה (כשעה וחצי)
להכנת הבצק

לשים היטב את כל מרכיבי הבצק בקערה, עד שהם מתגבשים לבצק. מחלקים את הבצק לשניים.
משמנים היטב את התבנית ומהדקים חצי מכמות הבצק לתחתית. מחוררים בעזרת מזלג ומקפיאים כרבע שעה.
להכנת המלית
במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את כבדי העוף, תפוחי האדמה, תבלינים וכפית מלח. מערבבים היטב ומצננים.
להרכבת הפאי
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרדדים את המחצית השנייה של הבצק על נייר אפייה מקומח מעט.
מוציאים את התחתית מהמקפיא וממלאים במלית הכבדים.
מניחים את הבצק המרודד מעל מלית הכבדים ומהדקים בדפנות.
מברישים את הפאי בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים כ-35 דקות עד שהפאי מזהיב.