צילום: דוברות המשטרה
 
בתאריך ה‏-12/07/2018 נערכה ביקורת על ידי מפקחי משרד הבריאות מלשכת הבריאות המחוזית ירושלים בקייטרינג בקיבוץ מקומי. במהלך הביקורת נמצאו ליקויים חמורים, ותנאי תברואה ירודים ביותר.
 

כמו-כן נמצאו מוצרי בשר, עופות ודגים פגי תוקף, שאינם מסומנים כנדרש, בעלי שינויים אורגנולפטיים (טעם, מראה, ריח, מרקם) ושהוחזקו בתנאי תברואה ירודים.
הטיפול במוצרי הבשר, העופות, והדגים אחסונם ושיווקם ללא התנאים הנדרשים בחקיקה עלול להזיק לבריאות הציבור.
בהוראת הרופאה הווטרינרית המחוזית הושמדו כ-40 ק"ג מוצרי בשר, עופות ודגים.
 
משרד הבריאות נוקט בצעדי אכיפה כנגד עסק המזון.
 
הציבור מוזמן לעיין במדריך לקנייה נכונה של בשר, עופות ודגים באתר משרד הבריאות.