שייק טחינה סליאן ומיקס שקדים ואגוזים

3 כפות גדושות ממרח טחינה עם סילאן (400 גר' במיכל)

2 תמרים מגולענים

בננה רכה פרוסה

חצי כוס מיקס שקדים: שקדים קלופים לא קלויים, אגוזי מלך, אגוזי מלוז, פקאנים מסוכרים וכד'

כוס חלב שקדים

שייק חלוה ופירות אדומים

3 כפות גדושות ממרח חלווה עם שוקולד (400 גר' במיכל)

כף חמוציות

חצי כוס פירות אדומים קפואים: פטל, חמוציות, דובדבנים

כף זרעי צ'יה

כוס חלב קוקוס

שייק שוקולדי 'מוגזם'

3 כפות גדושות ממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר (400 גר' במיכל)

2-3 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות

כפית אבקת קקאו

כוס חלב

 

להגשה (אופציונלי): מיכל קצפת "ספריי", עוגיות שוקולד צ'יפס, שברי מקופלת, סוכריות צבעוניות, שיערות חלבה, סוכריות גומי ועוד.

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המרכיבים בבלנדר ו/או מעבד מזון ייעודי להכנת שייקים, טוחנים בפולסים ארוכים עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין. אם השייק סמיך מדי ניתן להוסיף עוד  חצי כוס חלב ו/או מים בהתאם לטעם.
  2. מוזגים לכוס גבוהה על פי המסורת והטרנד ומקשטים.
  3. את שייק השוקולד מומלץ להגיש עם תלולית קצפת חלבית, סוכריות עוגיות וקשית.

המתכון באדיבות חברת 'אחוה'