מצרכים (ל-2 מנות): 
2 פרוסות פילה סלמון
2 כפות סילאן
רבע כפית חרדל
2 כפות סויה
כף שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל
לסלט:
2 כוסות אטריות ביצים
צרור כוסברה
צרור בצל ירוק
2 גזר חתוך לגפרורים
2 פלפל אדום פרוס דק
צ'ילי טרי
חופן בוטנים
לוויניגרט: 
רבע כוס טחינה ללא מלח 
2 כפות שמן שומשום
2 כפות סויה
חצי כפית סוכר
רבע לימון סחוט 
כף שמן זית
קורט מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את חומרי המשרה של הדג ועוטפים בו את הדג מעל הכיוונים. צולים את הדג במחבת. בינתיים מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.
2. בבלנדר מוט מכינים את הוויניגרט, מתבלים את הסלט באמצעותו ומגישים את הדג לצד הסלט עם בוטנים מלמעלה.