תערוכת המזון הבינלאומית מרכזת אליה חברות מזון מכל העולם העוסקות במזון נטול אלרגניים – ללא גלוטן, חלב וללא סוכר ועוד • בתחרות מוצר השנה שמתקיימת בתערוכה הוצגו רולים ללא גלוטן של "גילרו" כפיתוח חדשני פורץ דרך.
חברת "גילרו", המתמחה בייצור גביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגה, ומפעלה שוכן באזור התעשייה המערבי בבית-שמש, השתתפה בתערוכת המזון הבינלאומית FREE FROM FOOD (FFF), אשר נערכה בחודש מאי בשטוקהולם בירת שבדיה. התערוכה המובילה מרכזת אליה את כל חברות מזון העולמיות העוסקות במזון "חופשי מאלרגניים" – נטול גלוטן, נטול חלב, ונטול סוכר. לדברי אבי גלברד, מנכ"ל חברת "גילרו", מדובר בתערוכת מזון של תחום אליו חדרה גילרו בשנה האחרונה, שוק המוצרים ללא גלוטן, והחברה רואה בכך צעד להרחבת אפשרויות השיווק באירופה.  
כמידי שנה, התקיימה גם השנה תחרות "מוצר השנה" במסגרת התערוכה. מדובר בחוד החנית של פיתוחי המזון החדישים והמקוריים ביותר, המוצגים באולם מיוחד ובפרזנטציה יוקרתית. התערוכה בחרה להציג פיתוח חדש של "גילרו" – רולים במילוי קרם בטעם שוקולד וקרם אגוז ללא גלוטן, שזכו לביקורות נלהבות ולהתעניינות רבה בקרב מבקרי התערוכה. סדרת המוצרים ללא גלוטן של גילרו מיוצרת בטכנולוגיה ייחודית בלעדית לגילרו. ופלים תוצרת המפעל, גלילי ופל וגביעי הגלידה נחשבים לאיכותיים ומשובחים ביותר, עשויים מחומרי גלם מעולים, בעלי תווי תקן ובקרת המזון מהגבוהים בעולם. 

צילומים מתוך התערוכה (יח"צ)