מרכיבים

1 ק"ג בשר עגל חלב

2 בצל

1 פפריקה

1 מלח

100 ערמונים

1 כמון

1/2 אגוז מוסקט

3 מים

 

אופן ההכנה

שולקים את הבשר עם מים כחצי שעה, ושופכים את המים. חותכים בצל לרצועות, מניחים בסיר רחב ועליו מניחים את הבשר, מוסיפים מלח, כמון, אגוז מוסקט, מים ומבשלים על להבה נמוכה מאוד, כשעתיים עד שהבשר מתרכך והרוטב מסמיך, מוסיפים פפריקה וערמונים, מבשלים חצי שעה נוספת.

הבשר מכיל שומן, לכן אין צורך להוסיף שמן לתבשיל.