כשר חלבי, דרגת קושי – קל

מרכיבים:

500גרם שמנת מתוקה

300 גרם שוקולד לבן

½ קילו אבטיח

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד, 250 גרם שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומכניסים למקרר לשעה.

מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים, טוחנים אבטיח בבלנדר מסננים מעט (שלא יהיו הרבה נוזלים), חותכים פלח אבטיח לקוביות קטנות, מוסיפים שתי כפות סוכר ומוסיפים לתערובת הגלידה, ממלאים תבנית סיליקון ארטיק מטמיעים מקל ומקפיאים למשך לילה, הופכים את התבנית ובלחיצה משחררים את הארטיק