מרכיבים

1 קילוגרם כנפיים

1/2 כוס רוטב סילאן

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק

1/2 כוס רוטב סויה

2 כפות אבקת מרק עוף

4 יחידות תפוח אדמה

1 כפית שומשום

2 יחידות בצל מטוגן

1 כוס שמן לטיגון

 

אופן ההכנה

מרתיחים כנפיים עד להתרככות, מסננים, חותכים לשניים ומעבירים למחבת גדולה.

מוסיפים בצל מטוגן, סויה, סילאן, צ'ילי, אבקת מרק עוף, מקפיצים עד להסמכת הרוטב.

קולפים תפוח אדמה, חותכים לקוביות, מעבירים לסיר עם מים, מרתיחים כ- 10 דקות, מסננים ומניחים על נייר סופג, מחממים שמן במחבת ומטגנים, מעבירים לכנפיים ומערבבים, מפזרים שומשום מעל ובתיאבון!